Concept – 360hub

Concept

360HUB este locul perfect de coworking unde antreprenorii și startup-urile își dau întâlnire, pentru a descoperi împreună ce înseamnă cu adevărat creativitatea, inițiativa și reușita în afaceri. Luând naștere din dragostea pentru afaceri „bine crescute”, 360HUB este un spațiu diferit, dar totuși atât de comun cu valorile și obiectivele pe care fiecare antreprenor le are.

 

Bucură-te de un loc dinamic și modern, echipat cu dispozitive și tehnologie de ultimă generație pentru ca tu să te bucuri din plin de timpul petrecut la noi! Sălile beneficiază de internet de mare viteză, imprimante, meeting room, videoproiector, flipchart-uri și multe altele!

Fie că vii singur sau în echipă, 360HUB îți promite cele mai tari experiențe pentru ca afacerea ta să fie un real succes!
 

Atmosferă


Știm că îți dorești să lucrezi într-un spațiu cozy, care să te inspire în creșterea afacerii tale! 360HUB este exact ceea ce îți dorești: un spațiu liniștit, aerisit, dar în același timp out of the box, activ și complet echipat pentru un mediu de afaceri tânăr și dinamic!


 

Prietenie


La 360HUB vei face cunoștință cu noi idei, pentru că 360HUB înseamnă discuții interesante și muuultă cafea bună! Tu aduci cunoștințele, iar noi îți punem la dispoziție experiențe memorabile pentru o afacere de succes!


 

Creativitate


360HUB este locul unde experiența se întâlnește cu viziunea, dând naștere celor mai creative și inovatoare idei, într-un cadru relaxat cu focus pe obiectivele tale.


 

Intră în comunitatea #360HUB!

    Politică cookies | Politică de confidențialitate